Geef ons je wijzigingen door!

Om de informatie over de verkooppunten op onze landkaart actueel en gedetailleerd te houden, kun je wijzigingen doorgeven als je deze opmerkt.

Kijk voordat je jouw wijzigingen doorgeeft, eerst even op de stalletjespagina van het verkooppunt. Ben je er zeker van dat onze informatie aangevuld kan worden? Vul dan onderstaand formulier in, liefst ook met een foto en zoveel mogelijk informatie erbij, zodat we de pagina meteen goed kunnen vullen.

Bedankt voor het doorgeven van jouw wijziging!

* Jouw persoonlijke gegevens uit dit formulier worden niet gedeeld op de landkaart. Als consument ben je vrij om de locaties te delen die je langs de weg hebt gezien. Je kunt hierop als tipgever niet aangesproken worden.

** Omdat we ervan uitgaan dat de ondernemers achter het verkooppunt meer klanten willen, hoef je niet om toestemming te vragen. Vermelding op de kaart is gratis. Als de mensen achter de verkooppunten zelf aangeven niet op de kaart te willen, respecteren wij die wens en kunnen ze een verzoek tot verwijdering insturen. 

*** Nieuwe tips van verkooppunten die nog niet in onze regiokaarten staan, kunnen doorgegeven worden via het Tipformulier. Verwijderingen van verkooppunten kunnen gemeld worden via het Meldingsformulier Verwijdering.

Wijzigingsformulier:

Wijziging van een verkooppunt
Dit is een: *
Ik ben: *
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Weten hoe wij met je gegevens omgaan? Bekijk onze Privacyverklaring.