Terug

Welkom in Westfriesland!

Waar vind je in de regio Westfriesland goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes?
Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Mijn naam is Stacy van Eerden. Vanaf afgelopen maart ben ik samen met een goede vriendin rondjes Westfriesland gaan rijden om onze boodschappen en benodigdheden buiten de winkel te halen. Zo ondersteunen wij de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in West-Friesland en omgeving.

Zo kwam ik terecht bij ‘Fietsen voor mijn eten’, een prachtig bestaand initiatief alleen dan voor andere regio’s binnen Nederland. Zo ben ik deze Facebookgroep begonnen om ‘Fietsen voor mijn eten’ uit te breiden naar onze regio. Nu hebben wij op deze overkoepelende website van Fietsen voor mijn eten een eigen regio kaart voor Westfriesland

De pagina zal regelmatig tips, ideeën en fietstochten bevatten. Voel je vrij om informatie en tips te delen en mensen uit te nodigen voor de nieuwsbrief en de Facebookgroep.

Terug