TERUG

Welkom in West-Brabant!

Waar vind je in de regio West-Brabant, goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Mijn naam is Petra Wevers, voorfietser van Fietsen voor m’n eten – West-Brabant/’n Bietje Gezond. In navolging van initiatiefnemer Marja van der Ende in regio Westland willen wij de deugd fietsen graag koppelen aan de nood: zorgen voor ons dagelijkse eten. En daarbij steunen wij het liefst de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in West-Brabant en daarbuiten die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vinden we ze?

Wil je informatie en tips delen zodat wij onze fietsrondjes kunnen verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende West-Brabander? Ook willen wij graag weten hoe ze betaald kunnen worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig? Deel ze via het tipsformulier.

Deze regiopagina kan uitgroeien tot een platform waar ook anderen deze informatie kunnen vinden. Kijk op de regiokaart van West-Brabant voor alle locaties die we inmiddels verzameld hebben.

De meest actuele informatie is te vinden in onze Facebookgroep. Heb je geen Facebook, dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Vragen en/of opmerkingen? Mail naar westbrabant@fietsenvoormijneten.nl.

TERUG