TERUG

Welkom in Noordoost-Groningen!

Waar vind je in de regio Noord-oost Groningen goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes, bij kleine winkeliers en marktkramen? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Mijn naam is Sytse Wijnja en ik ben werkzaam als maatschappelijk activeerder bij Kwartier Zorg & Welzijn in Hoogezand. Ik vind het mooi om te koken, te fietsen en hierdoor verbindingen mogelijk te maken.
Fietsen voor m’n eten is sinds augustus 2017 nog steeds een drastisch uit de hand gelopen hobby van initiatiefnemer Marja van der Ende, gesteund door vele lieve sponsoren. De website is bijvoorbeeld gebouwd met de hoofdprijs van de Gezondheidsverkiezing 2018 van de Kr8vanraalte, die voorfietser Fanny de Vries van Fietsen voor m’n eten – Salland / Noaberhaptrap won, en vele kleine sponsorbijdragen.

Wil je informatie en tips delen zodat wij onze fietsrondjes kunnen verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende Noordoost-Groninger? Ook willen wij graag weten hoe ze betaald kunnen worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig? Deel ze via het tipsformulier.

Deze regiopagina kan uitgroeien tot een platform waar ook anderen deze informatie kunnen vinden. Kijk op de regiokaart van Noordoost-Groningen voor alle locaties die we inmiddels verzameld hebben.

De meest actuele informatie is te vinden in onze Facebookgroep. Heb je geen Facebook, dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

TERUG