Terug

Welkom in Noordoost-Brabant!

Waar vind je in de regio Noordoost-Brabant goed en gezond eten, zo langs de weg en op boerenlandweggetjes?
Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben. Ook willen we graag weten hoe ze betaald kunnen worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig?

Mijn naam is Miranda van de Wouw en ik ben in Uden werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Voeding en gezondheid zijn twee belangrijke thema’s in mijn leven en in mijn praktijk. In februari 2020 ben ik via een berichtje van mijn kant opnieuw in contact gekomen met Marja van der Ende en zij deelde met mij een super initiatief. Hier een stukje van haar verhaal: “In 2017 startte ik met fietsen. Ik wilde deze deugd graag koppelen aan een nood: zorgen voor mijn dagelijkse eten. En daarbij steun ik het liefst de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in het Westland en omgeving, die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vind ik ze?”

Ik werd gegrepen door haar verhaal en het enthousiasme groeide bij mij gedurende het gesprek.
Meteen heb ik besloten dat ik voorfietser wil worden in de regio Noordoost-Brabant. Het borrelt en bruist al enorm. Allerlei ideeën komen voorbij, plekken om op de kaart te zetten, gesprekken aangaan met mogelijke plekken om eens rond te mogen kijken achter de schermen, recepten en mensen die geïnteresseerd zijn en een bijdrage kunnen leveren aan dit geweldige initiatief. Wil je eens kijken naar de mogelijkheden in mijn regio, kijk dan eens op de regiopagina.

De pagina zal regelmatig tips, ideeën en fietstochten bevatten. Voel je vrij om informatie en tips te delen en mensen uit te nodigen voor de nieuwsbrief en de Facebookgroep. Vragen of suggesties? Mail naar noordoostbrabant@fietsenvoormijneten.nl.

Terug