TERUG

Welkom in Goeree-Overflakkee!

Waar vind je in de regio Goeree-Overflakkee, goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Mijn naam is Petra Wevers, voorfietser van Fietsen voor m’n eten – Goeree-Overflakkee/’n Bietje Gezond. In navolging van initiatiefnemer Marja van der Ende in regio Westland willen wij de deugd fietsen graag koppelen aan de nood: zorgen voor ons dagelijkse eten. En daarbij steunen wij het liefst de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in Goeree-Overflakkee en daarbuiten die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vinden we ze? Samen met Carla Donkers van Kruid je leven, zijn we begonnen met alle stalletjes van Goeree-Overflakkee op de kaart te zetten.

Wil je informatie en tips delen zodat wij onze fietsrondjes kunnen verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende Goeree-Overflakkeer? Ook willen wij graag weten hoe ze betaald kunnen worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig? Deel ze via het tipsformulier.

Deze regiopagina kan uitgroeien tot een platform waar ook anderen deze informatie kunnen vinden. Kijk op de regiokaart van Goeree-Overflakkee voor alle locaties die we inmiddels verzameld hebben.

De meest actuele informatie is te vinden in onze Facebookgroep. Heb je geen Facebook, dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Vragen en/of opmerkingen? Mail naar goereeoverflakkee@fietsenvoormijneten.nl.

TERUG