TERUG

Hallo Oostlander,

Mijn naam is Diana Bolle, woonachtig in Zoetermeer. Altijd vrij actief geweest, maar door omstandigheden een tijd zeer beperkt geweest. Sinds ik een elektrische fiets gekocht heb, kom ik weer ergens, kan ik weer aardig wat kilometers rijden zonder dat het te veel energie kost.

Want laten we eerlijk zijn, fietsen is heerlijk. Lekker in de buitenlucht, genieten van de natuur en oh wat leuk als we dan ook nog een stalletje tegenkomen. Maar ja, waar was dat ook alweer? Ik fiets graag met een doel. Een gepland rondje, een plaats in gedachten, uitgestippeld met mijn fietskaart of zomaar op de bonnefooi met de fietskaart op pad. Want wat zijn knooppunten dan makkelijk om je te oriënteren.

Toen ik laatst een rondje wilde fietsen in Oostland op zoek naar stalletjes kwam ik erachter dat er nog niet zoveel in dat gebied genoteerd staan als er daadwerkelijk moeten zijn. En dat is nu een doel op zich. De onontdekte stalletjes op de kaart zetten.

Dankzij het initiatief van Marja onder een mooi platform, zodat het voor iedereen toegankelijk is. En nu hopen op veel droge en zonnige dagen. Kou kan je je op kleden, maar droog is toch wel een luxe vereiste.

Ontmoet ik je straks ook op de fiets?

Diana Bolle

E-mail: oostland@fietsenvoormijneten.nl

TERUG