Zuivelboerderij de Kern

Overstortweg 7
5151 AD Drunen
T: +31 (0)416 380 312
E: info@zuivelboerderijdekern.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAdvocaat/eierroom, Bier ( 0% alcohol), Boerenkaas/rauwmelksekaas, Boter, Brood, Cadeauartikelen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Geschenkpakketten, Graanproducten, Jams, Kaas, Karnemelk, Kwark, Melk, Mosterd, Non-food, Noten en chips, Paardenmelk, Roomboter, Sauzen en smaakmakers, Vla, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag en woensdag: 09:00 - 13:00 uur
Dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

De ouders van Gertoin hadden een boerderij in het centrum van Drunen, waar zij ruim 30 jaar geleden begonnen met het maken van kaas en zuivelproducten. In 1997 is het bedrijf verplaatst naar de Overstortweg, maar de naam verwijst nog naar de vroegere locatie. In 2006 hebben wij de boerderij overgenomen. Wij produceren op onze boerderij verschillende verse zuivelproducten: boerenkarnemelk, boerenyoghurt, vla’s, pappen, magere en volle melk, kwark, bavarois en boerenboter. In onze boerderijwinkel is naast deze verse zuivel ook Boerenkaas verkrijgbaar. Ook verkopen wij diverse streekproducten, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Onze zuivel is niet alleen in onze eigen boerderijwinkel, maar ook bij vele collega-boeren in Brabant verkrijgbaar. Meerdere restaurants werken met onze producten.