Zorgbakkerij Het Blauwe Hek

Oranjesluisweg 20
2671 NB Naaldwijk
T: +31 (0)174 540 165
E: info@hetblauwehek.nl


StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentBanket, Bloem en meel, Boerderij-ijs, Brood, Cakemixen (diverse), Eierkoeken, Gebak, Graanproducten, Granola, Honing, IJs, Jams, Koek, Pannenkoekenmix, Roggebrood, Snoep, Speltbloem, Speltmeel, Tarwebloem, Tarwemeel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08:30 - 16:00 uur

Bakkerij Het Blauwe Hek is sinds 2009 een biologische zorgbakkerij; de enige in het Westland. De biologische producten worden gemaakt met behulp van een desemcultuur. Bakkerij Het Blauwe Hek biedt een breed assortiment aan van biologisch brood, koek en gebak. Ook producten van speltgraan voor mensen met bepaalde allergieën vinden steeds meer aftrek.
Naast de lokale consumenten die onze winkel een bezoek brengen leveren wij ook aan de horeca, winkels en zorginstellingen. Regelmatig organiseren wij verjaardagsfeestjes en laten we groepjes kinderen pizza’s maken.
Samen met een groeiend aantal vrijwilligers zijn steeds meer mensen met een (verstandelijke) beperking uit de zorg ingestroomd en hebben er een vaste werkplek gekregen. Op dit moment vinden inmiddels 10 mensen met een beperking er hun weg. Zij worden hierin bijgestaan door zo’n 13 vrijwilligers.
Het Blauwe Hek wil een centrale positie in het Westland innemen als biologische bakkerij met zorg. Door samenwerking met andere biologische producenten is een breed assortiment van biologische producten verkrijgbaar in de bakkerij en lunchroom.
Dankzij de lunchroom/ theeschenkerij (sinds april 2014) vormt Het Blauwe Hek een bijzondere pleisterplaats langs bestaande wandel-, fiets en vaarroutes en wil het ook een stamtafel creëren voor tal van groepen die het maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toedragen. Te denken valt hierbij aan ondernemerskringen, serviceclubs en bedrijven.