White Ranch

Groenedijk 4
1566 NV Assendelft
T: +31 (0)6 41 94 08 47
T: +31 (0)6 53 50 92 80
E: whiteranch@hotmail.nl


StaltypeAutomaat
AssortimentBoerderij-ijs, Eieren, Geiten feta, Geiten-/bokjesvlees, Geitenkaas, Geitenkwark, Geitenmelk, IJs, Kaas, Kwark, Melk, Rauwe melk, Rundvlees, Snoep, Vlees, Zuivel
TeelttypeBiodynamisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08:00 - 19:00 uur
Zondag: 07:00 - 17:00 uur

Jan en Myrna de Wit runnen de White ranch. Een boerenbedrijf in Assendelft. Jan is een boer zoals geen ander. Hij geniet dagelijks van de natuur. Het boerenbedrijf is biologisch opgezet. Ze hebben melkkoeien en Nubische geiten. Met de geiten willen zij anders zijn dan de anderen. Niet allemaal witte geiten maar een verscheidenheid aan kleuren in de stal.
Kleinschalig is hun kracht. Naast het vee hebben ze ook een zorgboerderij. Myrna doet samen met haar schoonmoeder Tiny de zorg. Met de hulpboeren onderhouden ze onder andere een kas, waarin ze telen voor de voedselbank. Want samen staan we sterk.
Jan en Myrna hebben drie kinderen en die helpen, hoe jong ze ook zijn, mee in het familiebedrijf (op hun eigen manier) Gezond en lekker opgroeien dichtbij de natuur, is het motto.

U treft bij hen ook een zelfbedieningswinkel. U vindt er rauwe melk van de geiten en rauwe melk van de koeien. Uw meegebrachte fles kunt via de melktap vullen. Daarnaast verkoopt men eieren en vlees. Men kan er NIET pinnen. Neem ook een een kijkje op de website van de White Ranch.