Vlooswijk Plattelandswinkel

M.A. Reinaldaweg 66
3461 AL Linschoten
T: +31 (0)348 471 600
E: info@vlooswijk.com


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Advocaat/eierroom, Ansichtkaarten, Appels, Appelstroop, Bloem en meel, Coxs (appel), Delcorf (appel), Doyenne du Comice (peer), Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Eierlikeur, Elstar (appel), Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Fuji (appel), Geitenkaas, Gekoelde dranken, Gieser Wildeman (stoofpeer), Goudreinet (appel), Groente, Handperen, Honing, IJs, Jams, Jonagold (appel), Kaas, Kersen, Non-food, Noten en chips, Openhaardhout/kachelhout, Peren, Pinova (appel), Pruimen, Santana (appel), Stoofperen, Vlees, Wellant (appel), Wijn
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 07:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:30 - 20:00 uur
Zaterdag: 07:30 - 17:00 uur

Vlooswijk Plattelandswinkel is een echt familiebedrijf, als er iets van toepassing is op hun bedrijf, dan is dat het wel. Al drie generaties wordt er fruit geteeld, gesorteerd en verkocht door de familie Vlooswijk.

In hun grote winkel verkopen zij fruit uit eigen boomgaard en veel producten van boeren en tuinders uit hun regio. Ook is er een zeer uitgebreid aanbod aan streekproducten en cadeaupakketten. Producten die lokaal niet te verkrijgen zijn (denk bijvoorbeeld aan citrusvruchten, bananen en diverse groenten) maar die zij toch graag willen aanbieden, verkrijgt men bij een lokale groothandel. Hiermee is hun assortiment zo compleet mogelijk!

Op zoek naar een leuke onderbreking van uw fietstocht? Naast de plattelandswinkel met uitzicht op de boomgaard en in de zomer op hun overheerlijke aardbeien vindt u een terras met picknickbanken. Een vers gekoeld sapje met wat lekker fruit of andere versnapering koopt u in hun winkel.