Bakkerij Huijsgemaakt

Graaf Willem ll Straat 2
2691 MW 's-Gravenzande
T:
E: info@huijsgemaakt.nl


StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentBanket, Brood, Desembrood, Gebak, Graanproducten, Koek
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 07:30 - 16:00 uur
Zondag: 08:30 - 14:30 uur

Wilt u een kijkje achter de schermen bij het bereiden van brood, dan kan dat bij bakkerij Huijsgemaakt. Kris Huijsman, een nog jonge ondernemer runt met zijn vriendin Zoë Haket uit Maasdijk de bakkerij Huisgemaakt in ‘s-Gravenzande. Het begon steeds meer te kriebelen bij Kris om een eigen zaak te beginnen en toen de mogelijkheid zich voordeed in ‘s-Gravenzande greep hij de kans met beide handen aan. Zijn vriendin Zoë, is juf, maar gaat daarnaast ook in Bakkerij Huisgemaakt aan het werk. Bij bakkerij Huijsgemaakt staat voor passie, oorsprong & beleving. Zij gaan terug naar de authentieke wijze van het ambacht in combinatie met producten en de vraag van nu!

Kris gaat zich in de bakkerij vooral concentreren op desembroden, die hij overdag produceert. Vanuit de winkel krijgen klanten dat goed zicht op het proces dat daarmee gepaard gaat.  Daarnaast wordt er ook banket verkocht en koffie ‘to-go’.

Beleef – kies – proef en neem een stukje van het ambacht met u mee naar HUIJS!