Vleesboerderij Barten

Bordenweg 1
4231 VH Meerkerk
T: +31 (0)183 849 980
E: bestellen@vleesboerderijbarten.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBarbecue vlees, Barbecuepakket, Barbecuesauzen, Bier ( 0% alcohol), Bier (alcoholisch), Chocolade, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit- /vruchtensappen, Gourmetpakket, Gourmetschotel, Honing, Kaas, Kalfsvlees, Kant-en-klaar, Kippenvlees, Lamsvlees, Maaltijden, Oosterse maaltijden, Rundvlees, Salades, Sauzen en smaakmakers, Snoep, Soepen, Varkensvlees, Vlees, Wijn, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Het was al jaren een wens: Een echte vleesboerderij, compleet met slagerij. Die wens is bij de familie Barten uit Meerkerk gerealiseerd. De slagerij vind je aan de voorzijde van hun boerderij. Het is een moderne en sfeervolle slagerij geworden met alles erop en eraan.
Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Dat kan alleen bij Vleesboerderij Barten. Omdat er geen tussenhandel is en alle disciplines (boerderij, slachterij, worstmakerij) in eigen huis hebben, kunnen ze het luxe kwaliteitsvlees, de vleeswaren en specialiteiten leveren voor prijzen die concurreren met de supermarkt. En alles ook nog eens stukken verser en ambachtelijk geproduceerd. Overtuig uzelf. Kijk op website of kom gewoon gezellig naar de vleesboerderij.