Vis & traiteur Jeroen Vijverberg

Rembrandtstraat 1B
2671 GC Naaldwijk
T: +31 (0)174 622 879
E: catering@vistraiteur.nl


StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentBarbecue (compleet), Barbecue vlees, Barbecuepakket, Belegde broodjes, Buffetten, Catering, Dessert, Hapjes schaal, Haring, Horeca-aangelegenheden, Kant-en-klaar, Maaltijden, Makreel, Paling, Regenboogforel, Salades, Schaal- en schelpdieren, Vis, Vlees, Zalm, Zalmforel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Sinds 2000 is Vis & traiteur Jeroen Vijverberg, met zijn kwaliteitswinkel voor vis, gehuisvest  aan de Rembrandtstraat 1b te Naaldwijk. Men heeft zich toen direct aangesloten bij de Vereniging van Visgilde om het bedrijf nog verder te kunnen ontwikkelen. In juni 2006 besloot men om de stap  te maken om ook buiten de winkel om, buffetten te gaan verzorgen. Echter, toen was er de capaciteit nog niet voor. Daarom is er boven  de winkel een moderne grootkeuken gerealiseerd, die aan alle HACCP eisen voldoet. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van de te leveren gerechten. In januari 2007 komt er een kok in dienst, die dit alles voor hen is gaan verzorgen. Omdat de ontwikkeling van het bedrijf stagneert wordt er besloten om uit de Vereniging van Visgilde te stappen. Niet omdat het niet goed is, maar omdat men zich binnen deze organisatie niet verder kon ontwikkelen. Men wilde meer en hebben gekozen voor een uitdagend avontuur! En daarom is in december 2009 de naam aangepast in Vis & traiteur Jeroen Vijverberg.

In januari 2010 is er nog een kok aangenomen voor het catering-gedeelte. De catering, waar men voor 95% buffetten levert, die uit vlees bestaan, begon te groeien en hun klanten weten het bedrijf nu beter te vinden. De gewenning van ook vlees moet wel nog steeds een beetje groeien. Als je een viswinkel binnenstapt wordt er van uitgegaan dat er alleen visbuffetten worden geleverd. Niets is echter minder waar. Sinds mei 2011 is er besloten om nog een derde kok aan te nemen. Het wordt steeds meer een trend om walking dinners te geven. Men hoeft hiervoor niet aan tafel maar krijgt kleine hapjes aangeboden,  zowel warm als koud. Alsmede een uitstekende dessert. Ook hier zijn er vele mogelijkheden waarin zelfs met een gluten- of andere allergiesoort rekening kan worden gehouden. Het minimale aantal voor het verzorgen van een buffet is gesteld op 20 personen. De buffetten worden geleverd op het tijdstip en plaats die van tevoren wordt afgesproken. Daarnaast legt men ook vast wat gedaan wordt met het ophalen van het “vuile” buffet. Dus terwijl men bij Vis & traiteur Jeroen Vijverberg doet waar men goed in is, geniet u met uw gasten van een heerlijk buffet.

In februari 2018 is er ook een webshop gebouwd, zodat men online kan bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in de winkel of kan men laten bezorgen.