Van Welie

Stevensbeekseweg 9
5844 AB Stevensbeek
T: +31 (0)485 381 394
E: info@vanwelie.eu


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAppels, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Groente, Jams, Kant-en-klaar, Peren, Salades, Siroop, Soepen, Wijn
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
zaterdag: 08:30 - 15:00 uur

Welkom
We willen onszelf graag even voorstellen. Wij zijn Theo en Karin van Welie van der Hagen. Beiden zijn we opgegroeid op een fruitbedrijf. Theo in het Land van Maas en Waal en Karin in Stevensbeek. De liefde voor het fruit heeft Theo niet los kunnen laten, Vanaf 1987 zijn de plannen gegroeid om een eigen fruitbedrijf te starten. In 1989 zijn de eerste bomen gepoot en in 1990 is een huisverkoop van appels en peren gestart. De winkel was toen alleen op vrijdag en zaterdag open. In de loop van de jaren is het bedrijf gegroeid tot wat het nu is. En……. , kwaliteit staat voorop.
Naast het teeltbedrijf van appels en peren, hebben we een koelhuis voor die appels en peren. We koelen ook fruit voor collega telers. Verder hebben we een winkel waarin we ons zelf geteelde product en de likeuren en borrels uit de fruitdistilleerderij van Leon verkopen. Wij gaan voor kwaliteits streekproducten.