Twentefruit

Kanaalweg 28
7591 NH Noord Deurningen
T: +31 (0)6 10 88 87 93
E: info@twentefruit.nl


StaltypeStalletje, Winkel, Winkeltje bij kwekerij, Zelfoogsttuin
AssortimentAardbeien, Bessen, Blauwe bessen, Bramen, Bramenjam, Bramenlikeur, Cadeaupakket, Chutney, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Frambozen, Frambozenlikeur, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Jams, Likeur
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Nog onbekend,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Welkom bij TwenteFruit! Ik ben Wouter Krabbe en samen met mijn ouders ben ik in 2016 begonnen met het kweken van zachtfruit, in het bijzonder met aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Stuk voor stuk vitaminebommetjes welke ook nog eens vol zitten met antioxidanten, oftewel ontzettend gezond!

We zijn klein begonnen met een stukje land van 20 bij 20 meter. Hierop hebben we eerst een aantal verschillende rassen uitgeprobeerd om te zien welke voor ons het lekkerste en mooiste fruit konden produceren. Na deze proef met maar liefst 10 verschillende rassen framboos en 3 verschillende rassen braam zijn we in 2018 begonnen met het aanplanten van 1 hectare (1,5 voetbalveld) land. Toen hebben we ook besloten om blauwe bessen als extra fruitsoort erbij te zetten.

Al onze planten staan in potten wat het voor ons mogelijk maakt om de planten precies het water en de voeding te geven die het op dat moment nodig heeft. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij het lekkerste en mooiste fruit krijgt die jij verdient.