Tuinderij Gesthuizen

De Hogenend 85
6942 ND Didam
T: +31 (0)316 221 821
E: info@tuinderijgesthuizen.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Ananas, Andijvie, Appels, Bananen, Bloemkool, Boerenkool, Boontjes, Citrusvruchten, Fruit, Fruitmand, Geschenkpakketten, Groente, Kiwi, Komkommer, Meloenen, Non-food, Peren, Perkgoed, Prei, Sinaasappels, Sla, Streekproducten
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag en dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:00 - 12:30 uur / 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

In Didam is het familiebedrijf Tuinderij Gesthuizen gevestigd. Nog een traditioneel bedrijf van oudsher

Eigenaren Ria en Jan zijn elke dag met veel plezier in de weer om dagelijks een breed assortiment aan verse groente te oogsten die ze later in hun winkel verkopen.

Er wordt geteeld op de koude grond. Dit betekent dat de voedingsstoffen die de gewassen nodig hebben dus ook uit de grond komen. Daarnaast teelt men in de kas. Hierdoor heeft voor elk seizoen voldoende aanbod in hun winkel. Sinds een paar jaar staan de aardbeien op stellingen in minitunneltjes, waardoor de zomerkoninkjes al vroeg in het voorjaar tot in herfst te koop zijn.

Naast al deze groente kweken ze ook zonnebloemen en verkopen ze producten van collega streekgenoten. In het voorjaar staat er ook nog een breed assortiment aan perkgoed om uw tuin weer fraai aan te kleden.

Er is altijd bedrijvigheid over belangstelling hoeft de familie dan ook niet te klagen. In de winkel is het altijd druk en steeds meer consumenten zijn ook benieuwd naar hoe al deze producten groeien. Wilt u op het bedrijf een kijkje nemen dan is die mogelijkheid er. Vanaf 10 personen verzorgen zij een op hun bedrijf. Wel eerst even bellen voor een afspraak, hé.

Kortom Tuinderij Gesthuizen is een begrip in Didam!