Tuinderij de Stroom

Hemmensestraat 17
6668 LB Randwijk
T: +31 (0)6 49 31 56 92
E: info@tuinderijdestroom.nl


StaltypeWinkel
AssortimentAppels, Aubergines, Boerenkool, Boontjes, Bospeen, Bosui, Citrusvruchten, Courgettes, Fruit, Galia meloen, Groente, Knolselderij, Komkommer, Meloenen, Nectarines, Paprika, Peren, Pruimen, Rode bieten/krootjes, Seizoensfruit, Seizoensgroente, Sinaasappels, Sla, Spinazie, Spruitjes, Suikermaïs, Tomaat, Veldsla, Venkel, Watermeloen, Wortelen
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag,
Openingstijden

Vrijdag: 13:30 - 17:00 uur

Op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe ligt de biologische tuinderij De Stroom.
In de bosrijke omgeving telen ze er op drie hectare lichte kleigrond een grote verscheidenheid aan groentes. De tuinderij werkt op biologische wijze.

In de lente begint men met raapsteel, sla, spinazie en bosuitjes. In de zomer volgen de bospeen, courgette, boontjes en suikermais, en tomaten, aubergines en paprika in de tunnelkas. De herfst is de tijd om knolselderij, wortels, bieten en kolen binnen te halen, en in de winter heeft men nog prei, veldsla, boerenkool en spruitjes op het land. Dit is maar een greep uit alle gewassen die we telen.

De meeste van onze producten vinden hun weg naar de klant in de vorm van groentepakketten. Daarnaast gaan er ook groentes naar winkels in de omgeving, zie de Verkooppunten.

Op vrijdagmiddag is er verkoop bij De Groentestek aan de Hemmensestraat 17.