Tuinderij De Groenteboer

Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
T: +31 (0)6 55 05 65 52
E: info@tuinderijdegroenteboer.nl


StaltypeKraam
AssortimentAalbessen, Aardappelen, Aardbeien, Andijvie, Bessen, Bloemkool, Boerenkool, Boontjes, Bospeen, Broccoli, Courgettes, Frambozen, Fruit, Geschenkpakketten, Groente, Knolselderij, Koolrabi, Koolsoorten, Paprika, Pompoenen, Prei, Raapstelen, Rabarber, Radijs, Rode bieten/krootjes, Rode kool, Sla, Snijbonen, Spekbonen, Sperziebonen, Spitskool, Tomaat, Wortelen
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Zaterdag,
Openingstijden

Streekmarkt Woerden:
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Welkom!
Dit is de website van Tuinderij De Groenteboer, een kleinschalige tuinderij waar wij met plezier en zorg bijzondere en ‘alledaagse’ groenten, fruit en bloemen telen.
Wij telen volgens de principes van de biologische landbouw, met een grote diversiteit aan gewassen. We streven ernaar onze groenten zoveel mogelijk lokaal en regionaal te verkopen.
Je vindt onze tuinderij vanaf voorjaar 2016 bij recreatieboerderij De Boerinn in Kamerik, net buiten Woerden, middenin in Het Groene Hart. Wij hebben daar een zelfoogsttuin waar je als aandeelhouder zelf je groenten en bloemen kunt komen oogsten. De tuin is in de zomer ook voor bezoekers toegankelijk.
Verder vind je ons met onze producten elke zaterdag op de streekmarkt in Woerden.