The HoneyBin

Veldstraat 53
4261 TC Wijk en Aalburg
T: +31 (0)6 11 68 86 45
T: +31 (0)416 697 474
E: info@thehoneybin.nl


StaltypeWinkel
AssortimentBakmixen, Bijenproducten, Bloem en meel, Chips, Cranberry’s in chocola, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Exotische vruchten/Zuidvruchten, Fruit- /vruchtensappen, Hoekse chips, Honing, Honing-mosterd-saus, Honingwijn, Huidverzorgingsproducten, Jams, Limonade siroop, Losse thee, Pindakaasproducten, Sauzen en smaakmakers, Siroop, Thee, Wijn
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag: 13:00 - 17:00 uur
Woensdag: 10:00 - 12:00 uur
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 15:00 uur

Welkom op de site van The Honeybin!
Albert en Anita Bin hebben al jaren een grote voorliefde voor bijen. Zij zijn dan ook met veel liefde en genoegen werkzaam in hun imkerij in de polder van Wijk en Aalburg.

Aan de Veldstraat 53 verkopen zij hun honing- en bijenproducten die met zorg worden gemaakt. Zij doen dit met een zo groot mogelijke aandacht voor het welzijn van hun bijen en van de natuur.

Daarnaast kunt bij hen terecht voor nog veel meer producten als: jam en sappen uit de streek, 5 liter sap tap Schulp, granola en ontbijt granen, zuidvruchten, Hoeksche chips, honing mosterd saus, pure pindakaas, cranberry’s in chocola, limonade siroop, bakmixen van de molen, honing kruidenwijn.

De honingwinkel van Albert en Anita ligt aan een leuke fietsroute: de PUUR UIT ALTENA fietsroute. Al fietsend kom je langs onder andere een buffelboerderij “de Buffelgaard” en de korenmolens de Hoop en de twee Gebroeders. Al verder fietsend tref je langs de route ook ‘lekker Gemekker’, een geiten boerderij. Hier kun je genieten van hun eigen streekproducten.