Streekmuseum afhaalpunt Rechtstreex

IJsseldijk 312
2922 BM Krimpen aan den IJssel
T: +31 (0)6 28 20 21 07
E: streekmuseumkrimpen@rechtstreex.nl


StaltypeOp het erf, Stalletje
AssortimentDranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Graanproducten, Groente
TeelttypeAmbachtelijk, Biodynamisch, Biologisch/ekologisch, Fair Trade, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenVia een betaalverzoek/Tikkie
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Op afspraak,
Openingstijden

Bestellen via website tot woensdag: 10:00 uur
Afhalen vrijdag: 15:00 - 18:00 uur

Boerenboodschappen doe je bij Rechtstreex Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel! Dit afhaalpunt wordt gerund door wijkchef Linda Lobbe, zij doet dit samen met haar ouders Hendrik en Jenny.

Je bestelt je boerenboodschappen hier in de webshop & haalt ze af bij het Streekmuseum. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Streekmuseum en we houden je op de hoogte!
Wat is Rechtstreex?
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk.Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment in de webshop & meld je aan voor onze nieuwsbrief via ‘Blijf op de hoogte’.