Streekmarkt Woerden

Kerkplein
3441 BE Woerden
T:
E:


StaltypeKraam
AssortimentAardappelen, Appels, Bloemen, Brood, Eieren, Fruit, Graanproducten, Groente, IJs, Jams, Kaas, Kruiden, Non-food, Noten en chips, Peren, Snoep, Uien, Vlees, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Zaterdag,
Openingstijden

Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Altijd vers en dichtbij!
Streekproducten zijn lekker, vers en gezond. De kaasboer even verderop, de fruitteler om de hoek, de scharrelslager uit het naburige dorp maken hun producten op een duurzame manier met liefde voor het vak. U kent ze vast wel en het is fijn om te weten waar de producten vandaan komen. Op de Streekmarkt Woerden kunt u nog beter kennismaken met onze streekproducten en hun makers.

Iedere zaterdag kunt u van 9.00 tot 17:00 uur terecht voor al uw dagelijkse boodschappen op Streekmarkt Woerden op het Kerkplein, in het centrum van Woerden. U vindt er heerlijke producten zoals verschillende soorten kaas, groenten en fruit, brood, vlees, ijs en zuivel, bloemen en planten, en gezelligheid. Blijf gerust een kopje koffie drinken, een broodje of andere lekkernij eten. Ondertussen vermaken uw kinderen zich met het aaien en knuffelen van kleine dieren op de minikinderboerderij.