Soetendaal vlees

Rijksweg 82
3781 LW Voorthuizen
T: +31 (0)6 13 88 21 05
E: info@soetendaalvlees.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAppel-vlierbessap, Appelsap, Bieflappen, Biefstuk, Boerderij-ijs, Boerenijs in verschillende smaken, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Entrecote, Fruit- /vruchtensappen, Hacheevlees, IJs, Jams, Kaas, Kipfilet, Kippendijen, Kippenvlees, Kruidenboter, Lever, Mergpijp, Ribstuk, Rosbief, Rundergehakt, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Snoep, Sorbetijs, Stooflappen, Sucadelappen, Tong, Vlees, Vleespakketten, Yoghurtijs, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag, woensdag, vrijdag: 13:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur

Sinds 2016 is men bij Soetendaal bezig met het verkopen van vlees.

Al jaren hebben zij een bedrijf met koeien en kalveren. Wat begon is als een hobby, is ondertussen een goedlopend bedrijf met meerdere takken, waaronder een winkel.

Aan de basis van het bedrijf heeft wel een paar honderd mestkalveren, de echte liefde zit echter in de dikbillen van het ras Belgisch Blauw. Waar me is begonnen met een aantal koeien en kalveren omdat het zo leuk was, is het bedrijf uitgegroeid naar een bedrijf wat fokt voor het verbeteren van het ras maar ook van de slacht voor de verkoop van heerlijk rundvlees.

Bij Soetendaal verkopen ze vleespakketten maar ook losse bestellingen. Daarnaast is er voor de gewone bezoekers ook altijd vlees op voorraad. Het vlees wat na slachting niet verkocht is in bestellingen vacumeren ze en gaat de koeling in. Ze verkopen hoofdzakelijk vlees wat nog niet ingevroren is geweest.