Biologische kaasboerderij De Ruyge Weyde

Ruige Weide 43
3421 TH Oudewater
T: +31 (0)6 48 18 48 72
E: info@ruygeweydekaas.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAdvocaat/eierroom, Bier (alcoholisch), Biest, Boter, Chutney, Dranken (alcoholisch), Droge varkensworst, Eieren, Geitenkaas, Kaas, Koffie (drank), Melk, Mosterd, Rauwe melk, Roomboter, Rundvlees, Stroopwafels, Thee (drank), Vlees, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 18:00 uur

Op Biologische kaasboerderij De Ruyge Weyde hebben ze een prachtige ruim opgezette winkel waar zij hun biologische producten verkopen: kazen, eieren, biologisch vlees van eigen runderen, rauwe melk, yoghurt, boerenboter en streekproducten en cadeaupakketten. De biologische kaasboerderij is vrij toegankelijk voor al hun klanten: iedereen is welkom om bij de koeien, kalfjes, kippen, paarden en geitjes te kijken. Ook is het mogelijk om voor groepen een rondleiding of proeverij te boeken of te vergaderen.

Komt u van ver, en wilt u even uitrusten? Ook dat kan, in de ontvangstruimte bij de winkel kunt u even bijkomen en een biologische koffie of thee drinken, of zoek een fijn plekje bij de picknickbanken aan de overzijde in het weiland. Bovendien beschikken ze in de winkel over een klantentoilet.