Rechtstreex Hoogkwartier

Kipstraat 37
3011 RS Rotterdam
T: +31 (0)6 41 77 37 75
E: hoogkwartier@rechtstreex.nl


StaltypeWebshop
AssortimentAardappelen, Appels, Aubergines, Eieren, Fruit, Groente, Komkommer, Koolsoorten, Peren, Rode bieten/krootjes
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag,
Openingstijden

Bestellen voor:
Woensdag: 10:30 uur
Afhalen:
Vrijdag: 16:00 - 19:00 uur

Welkom bij Rechtstreex! Bestel hier de lekkerste boerenproducten uit onze regio & haal ze op vrijdag af in het Hoogkwartier óf laat ze thuisbezorgen! Rechtstreex Hoogkwartier gaat 30 augustus van start.

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via ‘Blijf op de hoogte’.

Niet onbelangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen tassen en zakjes mee.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder verplicht abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Een eerlijke prijs, zonder onnodige tussenschakels. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.