Poldervers en Lekker

Lisdoddeweg 52
8219 PR Lelystad
T: +31 (0)6 22 35 38 77
E: info@polderversenlekker.nl


StaltypeWinkel, Zelfbediening
AssortimentAardappelen, Appels, Bakmixen, Bier (alcoholisch), Bloem en meel, Bloemkool, Boerenijs in verschillende smaken, Courgettes, Dranken (alcoholisch), Eieren, Fruit, Graanproducten, Groente, Honing, IJs, Kaas, Kaas van de boer/gepasteuriseerd, Kippenvlees, Pannenkoekenmix, Paprika, Patat (aardappel), Peren, Pompoenen, Prei, Rode bieten/krootjes, Rundvlees, Seizoensfruit, Snoep, Suikermaïs, Tomaat, Verse friet aardappel, Vis, Vlees, Wortelen, Zalm, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 19:00 uur
Zelfbediening, maar op zaterdag vaak bemand.

De boerderijwinkel bevindt zich op een akkerbouw bedrijf in Lelystad. Op het bedrijf worden op een bewuste manier aardappelen, rode en gele uien, wortels, wintertarwe en suikerbieten geteeld. Naast dit akkerbouwbedrijf zijn zij gestart met het maken van verse friet. Dit doen ze van de heerlijke Agria aardappelen.

Het bedrijf is niet zomaar een akkerbouwbedrijf. Zij houden zich namelijk bezig met verbrede landbouw. Met de hele familie zorgen zij samen voor het akkerbouwbedrijf. Vader (Martin) en schoonzoon (Lukas) voeren de meest voorkomende werkzaamheden op en rondom het land uit. Iedereen in de familie helpt hun waar dat nodig is. Bijvoorbeeld tijdens de oogst in het najaar. Ook zorgen zij voor duurzame energie. Dit doen ze met de windmolen die aanwezig is op het bedrijf. Daarnaast leveren zij zorg voor verstandelijk gehandicapten. Hier houd moeder (Sonja) zich mee bezig. En als laatste zorgen zij voor meerwaarde aan hun producten. Dit doen zij door het verwerken van de aardappels, maar ook met het bakken van friet op locatie. Samen met de boerderijwinkel is dit de favoriete bezigheid van moeder (Sonja) en dochter (Nicole).