Poelier Vugts

Blauwstraat 63
4651 GB Steenbergen
T: +31 (0)167 561 370
E: info@poeliervugts.nl


StaltypeWinkel
AssortimentBarbecue vlees, Barbecuepakket, Delicatessen, Eieren, Geschenkpakketten, Gourmetpakket, Kalfsvlees, Kant-en-klaar, Kipfilet, Kipgrillworst, Kiphapjespannen, Kippendijen, Kippenvlees, Konijn, Lamsvlees, Maaltijden, Salades, Soepen, Soepkip, Spareribs, Varkensvlees, Vlees, Vleeswaren, Wild
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Hartelijk welkom op de website van Poelier Vugts. Via deze site willen wij u een beeld geven van Poelier Vugts, over onze doelstelling en onze manier van werken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Steenbergen. Hier staan onze medewerkers klaar om u uitstekend van dienst te zijn. In de winkel kunt u ons assortiment vlees van de allerbeste kwaliteit met eigen ogen zien, maar wij proberen u via deze website alvast een kleine impressie te geven van wat we in huis hebben.

Wij leveren kwaliteitsvlees uit Uw eigen regio

Het meeste vlees uit onze winkel komt uit eigen slachterij. Waarbij we de dieren zoveel mogelijk bij vaste leveranciers uit onze eigen regio halen, zodat door de korte transporttijden er zo weinig mogelijk stress ontstaat, wat ten goede komt aan het dierenwelzijn en dus ook aan de kwaliteit van het vlees. Daarna worden onder de juiste omstandigheden en voortdurende controles door onze eigen bedrijfskeurders en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit de dieren geslacht. Daardoor leveren wij kwaliteitsvlees, waarvan de herkomst bekend is en dagelijks vers wordt verwerkt. Dit is uniek, omdat wij één van de weinige overgebleven zelf slachtende poeliers in Nederland zijn.

Ervaar het en proef zelf het verschil!