OostOogst

Aalsmeerderweg 265
1432 CN Aalsmeer
T: +31 (0)6 46 49 71 85
E: info@oostoogst.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentBloemen, Groente, Honing, Non-food, Rozen, Seizoensgroente
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Via een betaalverzoek/Tikkie
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 18:00 uur

Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij OostOogst in het Aalsmeerse terecht voor verse groenten direct vanaf de kwekerij. Een initiatief van rozenkwekers André en Inge Zekveld. De onbespoten groenten worden in de kas en buiten in volle grond geteeld. Dit zorgt uiteraard voor meer verse, smaakvolle seizoensgroenten. Bij OogstOogst bieden zij de groenten aan voor een aantrekkelijke prijs.

De verkoop koelkasten staan aan de Aalsmeerderweg 265 in Aalsmeer. Je bent er van harte welkom om dagverse groenten bij hen te kopen.

Tijdens het seizoen, van eind april tot eind oktober, zijn ze samen met hun vrijwilligers op maandag- en donderdagochtend  van 9-12 aan het werk in de kas waarin groenten worden geteeld voor klanten van Voedselbank Aalsmeer.

Je kan de bestelling ook per app of mail doorgeven en op een afgesproken tijdstip jouw bestelde dagverse groenten afhalen. Voor het assortiment: kijk even op hun website.

Je hoeft je niet druk te maken of je de auto kwijt kan. Liever zien we de gasten natuurlijk heerlijk op de fiets. Maar er is voldoende parkeergelegenheid bij de kwekerij.

Naast groenten verkoopt men er ook rozen.