Stichting Zorgkwekerij Mil Maasdijk

Lange Kruisweg 4
2676 BL Maasdijk
T: +31 (0)6 20 76 93 83
E: piet@milmaasdijk-kwekenmetzorg.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Andijvie, Appels, Bleekselderij, Bosui, Eieren, Fruit, Geschenkpakketten, Graanproducten, Granola, Groente, Jams, Knolselderij, Komkommer, Koolrabi, Kruiden, Kruidenboter, Munt, Paksoi, Paprika, Peren, Piccalilly, Postelein, Prei, Radijs, Rettich, Rode bieten/krootjes, Sauzen en smaakmakers, Sla, Snoeppaprikaatjes, Stoofperen, Tomaat, Uien, Verse kruiden, Winterpeen, Witlof, Wortelen
TeelttypeDuurzaam, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 13:00 uur

In hun bedrijfsruimte hebben ze een winkel waar ze alle gekweekte producten van de kwekerij verkopen. Het aanbod is natuurlijk afhankelijk van het seizoen, maar omvat per jaar ongeveer 25 soorten groenten, 10 soorten fruit en diverse kruiden, pompoenen en wat bloemen en plantjes.

Ze verkopen ook gevulde groentekistjes in verschillende maten en met verschillende producten die zelf samen te stellen zijn. Leuk voor een cadeautje maar natuurlijk ook voor jezelf!
Daarnaast worden er in de winkel diverse creatieve artikelen verkocht, zoals vogelhuisjes, voederkransen en geluksvangers. Mozaïek naambordjes of speciale wensen kunnen ook op bestelling gemaakt.