Melktap Nijeveen

Dorpsstraat 89
7948 BN Nijeveen
T: +31 (0)6 21 92 39 20
E: info@melktapnijeveen.nl


StaltypeAutomaat, Winkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBieflappen, Boerenyoghurt, Boter, Chocolademelk, Eieren, Gepasteuriseerde melk, Groente, Karbonade, Karnedrank, Karnemelk, Kruiden, Kruidenboter, Melk, Procureur, Ribeye, Ribstuk, Rookworst, Rundergehakt, Rundertartaar, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Schenkel, Schnitzels, Soepvlees, Spareribs, Speklap, Stooflappen, Sucadelappen, Tong, Vanillevla, Vanilleyoghurt, Varkensvlees, Vla, Vlees, Vruchtenyoghurt, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zondag: 24 uur per dag

Jan en Baukje Brouwer, jonge melkveehouders in Nijeveen runnen de boerderij aan de Dorpsstraat 89 . Zij zijn ondernemers met een passie voor het vak en besteden veel aandacht aan hun dieren en dat willen zij ook naar de buitenwereld uitstralen. Sinds 1 april 2019 wonen zij op de boerderij aan de Dorpsstraat. Door hun verhaal te vertellen en hun producten te verkopen willen zij de boerderij en alles wat er gebeurt weer dichter bij de maatschappij zetten. Kom langs en ervaar het zelf de passie van Jan en Baukje!

Bij de Melktap aan de Dorpsstraat 89, te Nijeveen verkoopt men naast melk, ook zuivelproducten, eieren, vlees, en een beperkt aanbod aan groente. Voor vlees kunt u er terecht op zaterdag zowel voor hun rundvlees van eigen koeien als voor het varkensvlees van Piggy’s Palace in Bathmen.

Op zaterdag is er ook een mogelijkheid om koeien te bekijken en te aaien/knuffelen.