Maatwerk Moestuin

Weverskade 110
3155 RM Maassluis
T:
E:


StaltypeWinkel, Zorglocatie
AssortimentFruit, Groente, Honing, Kruiden
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Via een betaalverzoek/Tikkie
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag,
Openingstijden

Woensdag: 13:00 - 15:00 uur

In de Maatwerk Moestuin, onderdeel van Maatwerk Autisme te Maassluis werken vrijwilligers, begeleiders en mediënten samen aan het verbouwen van groenten, fruit en kruiden.

Omdat het woord cliënt door veel mensen geassocieerd wordt met werken of wonen in een instelling, spreken we bij Maatwerk Autisme over “mediënten“. Dit is een samenvoeging van de woorden “cliënt” en “medewerker”. Medewerker omdat je soms mee werkt aan een productieve opdracht, maar ook omdat je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

De Maatwerk Moestuin ligt in het mooie landelijke gebied van Wilgenrijk naast de schaapskooi. Mediënten genieten van het werken in de natuur, de mooie omgeving en, bij elke oogst, van de opbrengst van hun harde werk.

Maatwerk Moestuin nodigt de bewoners van Wilgenrijk en anderen geïnteresseerden van harte uit om eens te komen proeven van onze fruitbomen en andere oogst. Maatwerk Moestuin draagt op deze manier graag bij aan een mooie verbinding tussen de moestuin, mediënten en de lokale omgeving. Tegen een vergoeding kunt u zelfs uw eigen avondmaaltijd van eerlijk verbouwde groenten en fruit bij elkaar kiezen.

Een mooie kans om tevens nader kennis te maken met prachtig project. Het verkooppunt is in de moestuin tegenover de schaapskooi in het Wilgenrijk, adres: Spiegeling 100.