Lans tomaten

Groeneweg 125
2691 ML 's Gravenzande
T: +31 (0)174 622 904
E: info@lanstomaten.nl


StaltypeAutomaat
AssortimentGroente, Komkommer, Tomaat
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zondag: 24 uur per dag

WELKOM
Ariën en Rene van der Lans telen samen met 4 vaste medewerkers, een groep vaste uitzendkrachten en een grote groep scholieren tomaten op 63000 m² aan de Groeneweg in ‘s-Gravenzande.

Zij telen smaakvolle kwaliteitstomaten en daar hoort een krachtige bedrijfsnaam bij, LANSTOMATEN, taste of Quality.

Lanstomaten is lid van Telersvereniging Prominent. Prominent bestaat uit 23 telers, die allen gespecialiseerd zijn in het telen van trostomaten in diverse segmenten.
De teeltbedrijven zijn voornamelijk gevestigd in en rondom het Westland, maar zij hebben zich meer verspreid door heel Nederland. Het totale areaal in 2017 is 350 hectare.
Hun tomaten worden vermarkt via Cooperatie DOOR U.A.

Op het bedrijf van Lanstomaten telen ze onder belichting het ras Sunstream van het Zaadhuis Enza Zaden. Sunstream wordt als trostomaat geteeld en weegt 16-22 gram per tomaat en is een gezonde vrucht, heeft een mooie tros vorm en is goed houdbaar. Op het bedrijf verpakken zij de tomaten in 3 kg doosjes voor de daghandel ook worden er tomaten geleverd aan het gezamenlijke pakstation van Prominent Telersvereniging.

Wilt u deze heerlijke tomaten ook een keer proeven? Ga dan bij hen langs en koop deze heerlijke tomaten bij hun vanuit het automaat. De tomaten gekoeld bewaard, en de automaat wisselt geld.