Landwinkel Visser Vlees

Vaarkampseweg 4
6741 LW Lunteren
T: +31 (0)318 484 925
E: info@slachterijvisser.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBarbecue vlees, Barbecuepakket, Barbecuesauzen, Brood, Gourmetpakket, Graanproducten, Kant-en-klaar, Kippenvlees, Kruidenboter, Rundvlees, Salades, Sauzen en smaakmakers, Stokbrood, Streekproducten, Varkensvlees, Vlees
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag: 13:30 - 17:30 uur
Woensdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 12:00 uur

Dichtbij het middelpunt van Nederland, in het dorp Lunteren is al bijna 25 jaar het familiebedrijf Slachterij en Landwinkel Visser te vinden. In de slachterij worden op diervriendelijke wijze varkens, koeien en af en toe ook schapen geslacht. Eigenaar en slager Tiemen Visser slacht dagelijks, zowel voor de eigen Landwinkel als huisslachtingen voor collega-Landwinkeliers. Het vlees in de slagerij van de Landwinkel is dan ook altijd vers! Naast het vlees, treft u in de Landwinkel ook een ruim assortiment ambachtelijk bereide streekproducten aan.

Het rundvlees dat bij Landwinkel Visser te verkrijgen is komt van de eigen vleeskoeien. Familie Visser heeft altijd circa vier of vijf zwart- of roodbonte dikbilkoeien die worden gemest voor het vlees. De koeien lopen ’s zomers in de wei en ‘s winters worden ze op stal gehouden. Na ongeveer 4 tot 6 maanden zijn de koeien voldoende zwaar en uitgegroeid en worden ze geslacht.

Het varkensvlees is afkomstig van varkens van een varkensboer uit de regio.

Het slachten gebeurt in de slachterij die zich direct achter de Landwinkel bevindt. Er wordt op een diervriendelijke wijze, met heel veel rust gewerkt. De dieren worden absoluut niet geslagen of geprikt. De varkens worden bijvoorbeeld door middel van een stroomstoot geslacht, terwijl zij rustig loslopen en wat aanrommelen in een ruim hok. Dit zorgt ervoor dat de dieren absoluut geen stress of angst ervaren – en dát proeft u!

Landwinkel Visser staat in de hele regio en ver daarbuiten bekend vanwege het sublieme barbecuevlees dat er wordt geleverd. Altijd vers vlees, niet uit de diepvries. U kunt uw keuze maken uit verschillende vleespakketten, maar natuurlijk ook uw eigen pakket samenstellen. Landwinkel Visser heeft alles in huis om uw barbecuefeest tot in de puntjes toe verzorgd te laten verlopen!