Landwinkel Pennings Het Groene Landhuis

Hellegatspolder 1
2361 NA Warmond
T: +31 (0)252 224 001
E: pennings@landwinkel.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBloem en meel, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit- /vruchtensappen, Graanproducten, Honing, Horeca-aangelegenheden, IJs, Kaas, Snoep, Vlees, Wijn, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 12:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Zuivelboerderij Pennings is gelegen in het polderlandschap tussen Leiden en de Haarlemmermeer en ligt direct aan de Kagerplassen. De boerderij is ontstaan omstreeks 1930 en bestaat uit ruim 33 hectare grasland, 55 melkkoeien, 30 stuks jongvee en een aantal schapen en geiten.
Vanaf het prille begin wordt er kaas gemaakt op de boerderij en destijds is direct begonnen met de verkoop hiervan aan huis. Al gauw liep de verkoop goed en werd naast de boter, kaas en eieren het assortiment uitgebreid met allerlei ambachtelijke producten. Zuivelboerderij Pennings is sinds 2001 aangesloten bij het samenwerkingsverband van Landwinkels in Nederland en daarmee is het aanbod in de winkel nog groter geworden. Er is een nauwe samenwerking met andere Landwinkels en verschillende producten worden onderling uitgewisseld om het assortiment gevarieerd te houden. Zo kunt u bij Landwinkel Pennings niet alleen terecht voor boerenkaas, maar ook voor vlees, yoghurt, ijs, honing, meel, wijn en vruchtensappen. Diervriendelijke bereiding en de natuurzuivere kwaliteit zijn kenmerkend voor de producten.