Landwinkel IJsseloord

Schaapdijk 9
6825 LS Arnhem
T: +31 (0)26 361 58 27
E: info@landwinkelijsseloord.nl


StaltypeWinkel
AssortimentAdvocaat/eierroom, Bier ( 0% alcohol), Boter, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit chips, Geitenkaas, Hangop, Kaas, Karnemelk, Likeur, Melk, Noten en chips, Roomboter, Vetten en olieën, Vla, Vruchtenyoghurt, Wijn, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Elke dag is een mooie dag om even langs te gaan bij Landwinkel IJsseloord in Arnhem. Je vindt daar een verborgen boerenschat, aan de rand van de grote stad! De familie Lubbers vindt u op hun zuivelboerderij die  ligt aan de Schaapdijk, ingeklemd tussen de uiterwaarden van de IJssel en de rand van de stad. Het is een van de oudste boerderijen in de stad, anno 1600, en al sinds 1974 in bezit van de familie.
Bert en Janet Lubbers, hun zoon Bart en schoondochter Sabine maken met hun medewerkers hier mooie, eerlijke zuivelproducten. Alles ambachtelijk bereid en met liefde voor de koe. Dagvers met een smaak die liefhebbers allang (her)ontdekt hebben! Van particulieren tot horeca, van marktkooplui tot instellingen. Of de vele collega-Landwinkels, die de boerenzuivel van IJsseloord met trots in hun assortiment voeren.
In september 2016 heeft de familie Lubbers haar eigen Landwinkel geopend. Ruim 130 m2 winkelplezier in een volledig verbouwde schuur op het erf. Hier krijgt het assortiment dagverse zuivel een prominente plek.

Er is verkoop van (karne)melk, hangop, yoghurt, verschillende soorten vruchtenyoghurt, diverse soorten vla en echte ambachtelijke roomboter en boerendelicatessen. zoals bokbier, scharrelroom, appelchips, zonnekersenwijn, kersensecco.