Landwinkel De Verse Kers

Bleeksestraat 2
7031 EL Wehl
T: +31 (0)6 50 41 70 71
E: info@deversekers.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentBiefstuk, Eieren, Entrecote, Fruit, Grillworst, Ham, Karbonade, Kersen, Leverworst, Ribstuk, Rookworst, Rundergehakt, Rundertartaar, Rundvlees, Schenkel, Soepvlees, Spareribs, Spek, Speklap, Varkensvlees, Vlees, Vleeswaren
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Welkom bij Landwinkel De Verse Kers

Midden in de Wehlse Broeklanden, op de hoger gelegen es aan de rand van Wehl, is ons bedrijf gevestigd. Van oudsher een gemengd bedrijf met varkens en melkkoeien. Eind jaren ’90 hebben we ons geheel gericht op de varkenshouderij. Zonder melkkoeien vonden wij de weides wel erg leeg, dus zijn we in 2005 hobbymatig mini Dexterkoeien gaan houden. Sinds 2006 is de kersenteelt er als nieuwe professionele uitdaging bijgekomen en dat is in een korte tijd uitgegroeid tot 1,5 ha zoete kersen.

Na al langer met de gedachte gespeeld te hebben om meer eigen producten en streekproducten te gaan verkopen, zijn we zomer 2014 gestart met de bouw van een nieuwe Landwinkel. Van daaruit proberen we onze kennis van en passie voor “het plattelandsleven” op onze klanten over te brengen. U bent van harte welkom op ons bedrijf!

Annemiek Scholten & Nico Steintjes