Landwinkel de Plantage

Kaasgat 4a
4416 PP Kruiningen
T: +31 (0)113 381 627
E: info@deplantagefruit.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAdvocaat/eierroom, Appelstroop, Beschuit, Biefstuk, Bier ( 0% alcohol), Bier (alcoholisch), Bloem en meel, Brood, Broodmixen (diverse), Chocolade, Dipsauzen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Dressings, Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Graanproducten, Honing, Jams, Kaas, Muesli, Noten en chips, Olijven, Pastasaus, Rundergehakt, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Snoep, Thee (drank), Vlees, Vleeswaren, Wijn, Zaden en poeder, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Proef en geniet van het Zeeuwse landleven bij Landwinkel De Plantage van Wim en Miranda Bruijnzeel in Kruiningen. Op het bedrijf worden op milieuvriendelijke wijze peren, appels, pioenrozen en sierappels geteeld.

Milieuvriendelijk telen
Al het fruit wordt milieuvriendelijk geteeld. Door het uitzetten van roofmijten (nuttige insecten)worden de roestmijt en spint (schadelijke insecten) bestreden op een manier die het milieu geen schade toebrengt. Door middelen te gebruiken die schadelijke insecten doden, maar de nuttige ontzien wordt er een biologisch evenwicht in de boomgaard opgebouwd. Nuttige insecten zijn bijvoorbeeld de gaasvlieg, lieveheersbeestje, oorworm, roofmijt en sluipwesp.