Landwinkel de Noordzijde

Noordzijdseweg 189
3415 RC Polsbroek
T: +31 (0)182 309 302
E: hm@LandwinkeldeNoordzijde.nl


StaltypeAutomaat, Winkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAppelstroop, Bloem en meel, Boerenjongens, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Boerenmeisjes, Brandewijn, Cakemix, Cakemixen (diverse), Chocolade, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Graanproducten, Jams, Kaas, Noten en chips, Snoep, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContactloos, Contant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag, Op afspraak,
Openingstijden

Dinsdag en vrijdag: 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Kaasautomaat: maandag t/m zondag 24 uur per dag (alleen contactloos betalen)

In de landwinkel wordt er niet alleen zelfgemaakte kaas verkocht maar ook heel veel andere producten van de landwinkelcoöperatie. Veelal zijn dit producten die op andere boerderijen worden gemaakt o.a.: jam, stroop, vruchtensap, nootjes, chocolade, chips, koek, boerenjongens, boerenmeisjes, cakemixen en nog heel veel ander lekkers.

Op verzoek kan er ook een mooi pakket van worden gemaakt. Tevens is er ook de mogelijkheid om kaas te kopen wanneer het jou uitkomt omdat er 24/7 een kaasautomaat is.

Bij de boerderij is er ook een rustpunt. Hier kun je lekker even uitrusten onder het genot van een zelf gezet bakje koffie of thee, limonade, koek of andere versnapering. Er is een toilet en een oplaadpunt voor de e-bike, je kunt er ook je eigen boterhammetjes opeten. Als de winkel open is kun je er ook genieten van heerlijk boeren schepijs en het uitzicht. Het rustpunt is geopend van zonsopkomst tot zonsondergang en van het vroege voorjaar tot de late herfst. Op afspraak kan er ook een rondleiding, lunch of proeverij worden georganiseerd.

Kom langs en laat je verrassen.