Landwinkel De Munnikenhof

Brinkweg 30A
6991 JP Rheden
T: +31 (0)26 495 21 59
E: info@demunnikenhof.com


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBarbecuepakket, Boerderij-ijs, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Boter, Dranken (alcoholisch), Fenegriek, Geitenkaas, Gevogelte, Gourmetpakket, Halfvolle melk, Hertenvlees, IJs, Italiaanse kruidenkaas, Kaas, Karnemelk, Knoflookkaas, Komijnenkaas, Konijn, Kwark, Melk, Roomboter, Smeerkaas, Snoep, Vla, Vlees, Vruchtenyoghurt, Wijn, Wild, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 12:00 uur /13:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Welkom in Landwinkel De Munnikenhof!
U kunt bij De Munnikenhof terecht voor diverse Landelijke, boeren en streekproducten, de ingrediënten voor uw ontbijt, lunch en maaltijd, cadeau artikelen, lekkernijen en voor de borrel. Een deel van onze producten zijn biologisch/ecologisch en een deel is van eerlijke kleinschalige afkomst. Dit betekent dat er zo min mogelijk tussenpersonen aan te pas komen en dat de productie kleinschalig (vaak familiebedrijven) en zo puur mogelijk is. Zoals zij zeggen: Eerlijk en Puur! Zij zijn aangesloten bij de Coöperatie Landwinkel. Bij deze organisatie zitten ongeveer 90 boeren/boerderijwinkels aangesloten en veel van hen hebben een eigen product. Op deze manier kunnen we elkaars producten mooi afzetten naar een grotere groep consumenten. Dat betekent voor onze winkel ook dat veel van onze producten door collega Landwinkels zelf geproduceerd zijn!
Een mooi familiebedrijf.
Aan de rand van het mooie dorp Rheden, nabij Nationaal Park de Veluwezoom en dichtbij de stad Arnhem, zijn zij in 2006 gestart met onze zorgboerderij. Inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig familiebedrijf waar voor veel verschillende mensen een passende dagbesteding wordt gerealiseerd en waar anderen met veel plezier kunnen vergaderen en recreëren.

Samen met de vrijwilligers en stagiaires hebben we een sterk team voor de begeleiding van de bij hen werkende cliënten. Ze zijn een erkend stagebedrijf, hebben een erkenning van SBB ( Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

De boerderijwinkel is in 2009 geopend en is in 2013 een Landwinkel geworden. Vanuit de winkel kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld Boerengolf®, familie- en bedrijfsuitjes en vergaderen bij de boer!