Landwinkel De Mikkelhorst

Klaverlaan 37
9753 BZ Haren
T: +31 (0)50 316 88 40
E: info@mikkelhorst.nl


StaltypeWinkel, Zorglocatie
AssortimentAardappelen, Brood, Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Graanproducten, Groente, Streekproducten
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag en zaterdag: 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 16:30 uur

Welkom bij Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst! We zijn gelegen aan de rand van het groene Haren in de wijk Oosterhaar. Het is het een prachtige plek om te bezoeken of om te werken. Er is een kinderboerderij, tuinderij, theeschenkerij, houtkloverij en een winkel voor streekprodukten. Tijdens openingsuren is het terrein vrij toegankelijk.

Duurzaamheid
De Mikkelhorst streeft als ecologische zorgboerderij naar harmonie met natuur en omgeving. Zo verkopen we in onze winkel produkten uit eigen tuin en eigen streek, en produceren we energie middels zonnepanelen op het dak van ons gebouw.

Landwinkel
Sinds enige tijd is er in De Mikkelhorst een Landwinkel gevestigd. De winkel is financieel mogelijk gemaakt door een gift van InnerWheel Groningen en door de inzet van onze clientmedewerkers, begeleiders en vrijwilligers.

U vind er zelfgeteelde ecologische producten alsmede (houdbare) producten uit de regio. Naast unieke voedingsproducten worden ook leuke ‘zelfmaakartikelen’ verkocht zoals onze bekende insectenhotels.

Er heeft een uitbreiding plaatsgevonden met een zogenaamde ‘pakketten-afdeling’ waarbij u uw eigen cadeau- of kerstpakket kunt samenstellen. Erg leuk om weg te geven! Wij werken daarbij samen met Meinardi in Noordbroek.