Landwinkel De Brink

Veenweg 20
9481 TJ Vries
T: +31 (0)88 586 11 30
E: christakiewiet@visio.org


StaltypeWinkel, Zorglocatie
AssortimentAardappelen, Bloem en meel, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Brood, Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Graanproducten, Groente, Kaas, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: 13:00 - 17:00 uur

De Landwinkel

Op het terrein van De Brink runnen cliënten van Visio de Brink samen met begeleiders de Landwinkel. De winkel is door vrijwilligers opgebouwd en ziet er bijzonder smaakvol uit. Er zijn hier tal van heerlijke streekproducten en leuke cadeau’s te koop. De Landwinkel is uiteraard toegankelijk voor inwoners van Vries en omgeving.

Ruime openingstijden

De winkel maakt deel uit van een coöperatieve winkelketen die natuurlijke producten maakt en verkoopt in een kleinschalige en sociale omgeving. De openingstijden zijn ruim.

Ambachtelijke boerderijproducten, streekproducten, pure sappen, boerenkaas, boerenzuivel, brood en meel, diverse smaakmakers en vele cadeau pakketten; een perfecte match tussen verantwoorde en lekker streekproducten en een zinvolle dagbesteding. Cliënten van De Brink doen leuke en leerzame werkervaring op. Het werk heeft een arbeidsmatig en ontwikkelingsgericht karakter.

Landwinkel De Brink ligt aan een gezellig pleintje waar je ook een kop koffie kunt drinken. Leuk is de kinderboerderij, een plek waar altijd iets te zien en te knuffelen is. Verder is op het terrein een moestuin, maar ook een speeltuin. Alles is rolstoeltoegankelijk en toegankelijk voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking

De winkel heeft ook een eigen Facebookpagina.