Landwinkel Boer Spierings

Oijenseweg 284
5346 JG Oss
T: +31 (0)412 450 459
E: info@boerspierings.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardbeien, Appels, Asperges, Bier ( 0% alcohol), Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Erwtensoep / Snert, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Groente, Honing, Jams, Kaas, Kant-en-klaar, Kastanjechampignons, Kersen, Paddenstoelen, Peren, Pruimen, Rundvlees, Salades, Soepen, Thee (drank), Varkensvlees, Vlees, Wijn, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Welkom op de website van Landwinkel Boer Spierings. Al meer dan 30 jaar hebben zij een bedrijf aan de Oijenseweg in Oss, onder de naam Boer Spierings en Landwinkel Boer Spierings. Ze melken hier koeien. Rond 1990 is daar een sierviskwekerij bij gekomen. Na het bouwen van een nieuwe moderne stal voor de melkkoeien, zijn zij hun melk, die de koeien produceren, gaan verwerken tot kaas en consumptiemelk. Ook zijn zij Brandrode zoogkoeien gaan houden. Ze verkopen van deze koeien het vlees en dat doen ze in hun landwinkel onder het merk Boer Spierings.

Naast hun eigen producten verkopen zij in de Landwinkel (h)eerlijke producten uit de streek of van hun collega’s Landwinkel boeren.

Wanneer u de landwinkel binnenstapt kunt u een bekend gezicht tegenkomen. Niet zo lang geleden zaten zij namelijk in het programma BinnesteBuiten van de KRO/NCRV.

U kunt een kijkje nemen op hun eigen site om te kijken wat zij allemaal doen op hun bedrijf, maar natuurlijk hopen zij u snel te mogen begroeten in hun Landwinkel.