Landrucci

Werkhovenseweg 24
3985 MH Werkhoven
T: +31 (0)6 19 75 40 97
E: info@landrucci.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAppels, Banket, Bier (alcoholisch), Borrelpakket, Cadeaupakket, Conserven, Deegwaren, Delicatessen, Dipsauzen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Dressings, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gedroogde kruiden, Geschenkpakketten, Graanproducten, IJs, Italiaans schepijs, Jams, Kerstpakket, Koek, Koffie (drank), Kruiden, Likeur, Mediteraanse saus, Olijfolie, Olijven, Pasta, Pastasaus, Peren, Pesto, Sauzen en smaakmakers, Snoep, Streekproducten, Tapenade, Vetten en olieën, Wijn
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
In de zomer ruimere openingstijden en ook op afspraak kun je producten kopen.

In juli en augustus:is Landrucci veel open:
dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00

Bij Landrucci waan je je op het Utrechtse platteland even in Italië. In de Italiaanse landgoedwinkel ruik je de geur van Cantucci en salami, in de boomgaard geniet je in een hangmat van het boerenland. Eigenaar Tonko ontvangt je met Italiaanse gastvrijheid. Bij Landrucci kun je terecht voor Italiaanse delicatessen maar ook Hollandse sappen verrijkt met kweeperen uit eigen gaarde die de Romeinen destijds naar Nederland brachten.

De landgoedwinkel ligt in de Kromme Rijnstreek aan de rand van Werkhoven, een dorp uit de achtste eeuw. Het is een gebied vol fruitboomgaarden, weilanden, landgoederen en kastelen aan weerszijden van de Kromme Rijn die oost-west naar Utrecht stroomt. De landgoedwinkel is prachtig gelegen in kweepeer- en pruimenboomgaard ’t Klokhuis, waarvan het fruit (alleen) in de oogsttijd ook in de winkel te koop is. Net als vruchtensappen van andere fruittelers uit de Kromme Rijnstreek.