Korenmolen De Windotter

Walkade 73
3401 DR IJsselstein
T: +31 (0)30 688 88 81
E: meel@windotter.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij molen
Assortiment5-granenmeel, Appeltaartmix, Bakingrediënten, Bier (alcoholisch), Bitterkoekjescakemix, Bitterkoekjesmix, Bloem en meel, Boekweitmeel, Boerencakemix, Boterkoekmix, Broodmixen (diverse), Cakemix, Cakemixen (diverse), Dranken (alcoholisch), Exotische vruchten/Zuidvruchten, Fruit, Glutenvrij meel, Graanproducten, Kaneel, Krenten, Kruidkoek mix, Lijnzaad, Maïsmeel, Oliebollenmix, Ontbijtgranen, Roggebloem, Roggemeel, Rozijnen, Specerij, Speculaasmix, Taartmixen (diverse), Tarwebloem, Tarwemeel, Volkoren tarwemeel, Volkorenmix, Zaden en poeder, Zeeuwse bloem, Zelfrijzend bakmeel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenPin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Woensdag, vrijdag en zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Welkom op de site van de Korenmolen De Windotter. De Windotter is een ronde stenen wal- en stellingmolen in IJsselstein. Achter de molen vind je de molenwinkel. Een bezoekje is zeer de moeite waard. Met een uitgebreid assortiment is de winkel een feest voor iedereen die graag zelf wil bakken. Naast de maalproducten van de molen vind je er vele soorten meelproducten en bakbenodigdheden, ook voor mensen met een allergie. Tevens kunt u hier terecht voor originele cadeaus, kerstpakketten en bijzondere molenproducten, zoals de prachtige en smaakvolle bieren van de Windotter.

De molen is een bezienswaardigheid en zeker het bekijken waard. Je kunt er terecht op woensdag, vrijdag en zaterdag. In verband met corona alleen te betalen met PIN.

Naast de molen bevind zich een theekoepel. Deze is voor verschillende doeleinden te huur waarbij eventueel koffie, thee, gebak, koude dranken, ontbijt, lunch of high tea met zelfgebakken molen producten aangevuld met lekkernijen uit IJsselsteinse speciaalzaken geserveerd wordt.  Voor meer informatie klik hier.