Kip & Zo Barneveld

Nieuwe Markt 7
3771 CB Barneveld
T: +31 (0)6 54 62 47 67
E: versekip@outlook.com


StaltypeWinkel
AssortimentBieflappen, Biefstuk, Entrecote, Kaas, Kant-en-klaar, Karbonade, Kipfilet, Kipgrillworst, Kiphapjespannen, Kippendijen, Kippenvlees, Maaltijden, Rundvlees, Salades, Soepkip, Varkensvlees, Vlees, Vleeswaren, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 08:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Sinds 2016 is Verse Kip  een begrip voor gezond, vers en kwalitatief goed vlees. We doen geen concessies in kwaliteit en willen alleen het allerbeste. Dat mensen dit waarderen blijkt wel uit onze vaste klantenkring die, vooral via mond-tot-mondreclame, zich doorlopend uitbreid. Inmiddels hebben we niet alleen kip maar zijn we ook specialist in rundvlees, kalfsvlees, Black Angus en varkensvlees. Ook voor barbecue- en gourmetpakketten bent u bij ons aan het juiste adres.

Om onze klanten in de regio nog meer tegemoet te komen hebben wij een winkel in Lunteren en  vanaf 29 januari 2020 een winkellocatie aan de Nieuwe Markt in Barneveld. Onder de naam Kip & Zo is deze locatie zes dagen per week geopend van 8.30 tot 18.00 uur.
U kunt hier uw bestelling ophalen maar uiteraard kunt u ook gewoon langs komen om producten te kopen zonder dat u deze besteld heeft. We hopen het u hiermee nog makkelijker te maken en u hiermee een stukje tegemoet te komen. Ook als u advies nodig heeft of vragen heeft kunnen wij u in de winkel te woord staan zodat u écht het lekkerste stukje vlees op uw bord heeft liggen.

Naast vlees willen wij ons assortiment ook uitbreiden met noten, kaas en verse maaltijden. Zo kunt u zowel in Lunteren als in Barneveld terecht voor heerlijke producten van de beste kwaliteit.