Keurslager Poleij

Langestraat 221
2691 BG 's-Gravenzande
T: +31 (0)174 440 544
E: info@poleij.keurslager.nl


StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentAardbeien, Appels, Bananen, Bessen, Bloemkool, Boontjes, Bramen, Brood, Citrusvruchten, Deegwaren, Dranken (niet alcoholisch), Druiven, Eieren, Eierkoeken, Frambozen, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gebrande notenmixen, Geschenkpakketten, Gevogelte, Graanproducten, Groente, Kaas, Karnemelk, Kersen, Kogelbiefstuk, Komkommer, Kruidenboter, Lamsvlees, Mandarijnen, Melk, Meloenen, Mosterd, Noten en chips, Olijfolie, Ongebrande notenmixen, Paprika, Pasta, Pastasaus, Peren, Radijs, Rundergehakt, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Sinaasappels, Sla, Snijbonen, Sperziebonen, Stoofperen, Tartaar, Tomaat, Varkensvlees, Vetten en olieën, Vis, Vlees, Vruchtenyoghurt, Walnoten, Witlof, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 19:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 18:00 uur

Over onze Keurslagerij
Walter Poleij is bedrijfsleider van de winkel in de Langestraat en verantwoordelijk voor alles wat er in de winkel gebeurt. “Doordeweeks staan er veel ervaren krachten in de winkel, die in het weekend worden aangevuld met jonge zaterdagkrachten. Daarnaast werkt mijn moeder nog twee dagen mee in de winkel. Bij elkaar hebben wij een fantastisch team. Wij kennen de meeste klanten bij naam en door het brede assortiment hebben wij ook een breed publiek. Sinds enige tijd is ons team versterk met Tim Voskuil en Tjalle Jong, uitstekende jonge enthousiaste slagers. Daar zijn wij erg blij mee want vakslagers zijn schaars. Hierdoor hebben wij meer tijd om eigen specialiteiten te maken. Samen met mijn vader maken wij bijvoorbeeld heerlijke worstsoorten, vleeswaren en alle panklare artikelen en presenteren deze in de winkel. Het is leuk dat wij met z’n drieën het echte slagersvak uit kunnen oefenen.”

Versspeciaalzaak
Voor het vlees van Poleij geldt: betrouwbare topkwaliteit van dieren die op een natuurlijke en diervriendelijke manier gefokt worden. De leveranciers zijn zorgvuldig uitgekozen en werken al jaren met Poleij samen. Naast vlees verkoopt Poleij ook groenten, fruit, salades en maaltijden in de winkel. Walter: “Wij hebben veel Westlandse en Hollandse producten in ons assortiment, zoals Westlands kasbonen, bloemkool, tomaten, komkommers, asperges en paprika’s. Niet zo’n breed assortiment als bij de groenteboer maar wel allemaal topproducten die aansluiten bij de kwaliteit van onze vleesproducten. Ook hebben wij een uitstekende kaasleverancier en hebben sinds kort ook fantastisch kookgerij in ons assortiment. Eigenlijk zijn wij ook versspecialist maar wij blijven natuurlijk bovenal een Keurslager.”

Uitbreiding
Poleij, keurslager & Partyservice is de afgelopen 75 jaar meegegroeid met de markt en een one-stop-shopping voor hun klanten. “Wij breiden ons assortiment nog steeds verder uit en durven best voorop te lopen door in te spelen op de trends. Wij hebben steeds meer specials, dit zijn eigenlijk gewoon een soort vleesgebakjes. Onze klanten willen graag aparte producten maar hebben vaak niet de tijd om die zelf te bereiden. Vaak is het ook te kostbaar omdat je veel verschillende ingrediënten nodig hebt.