Kaasboerderij Van Veen

Weipoortseweg 72a
2381 NG Zoeterwoude
T: +31 (0)71 580 11 54
E: info@kaasboerderijvanveen.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBoerenkaas/rauwmelksekaas, Geschenkpakketten, Kaas, Komijnenkaas, Kruidenkaas, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Donderdag: 13:00 - 17:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11:00 - 17:00 uur

Hallo, wij zijn Sjaak en Karin van Veen-Berg. Ik, Sjaak van Veen, ben geboren en getogen in de “Weipoort”, als tweede uit een gezin van vijf kinderen. Uiteindelijk ben ik op de boerderij gebleven om het familiebedrijf voort te zetten. En ik, Karin Berg, ben opgegroeid in Zoeterwoude-Dorp in de Dorpsstraat, als tweede uit een gezin van vier kinderen. Mijn ouders hadden ook een eigen onderneming een kantoorboekhandel waar ik vier jaar in gewerkt heb. Samen hebben we drie dochters gekregen, Joyce, Lisa en Sophie.

Na verschillende overnamefases zijn we vanaf 1999 eigenaar van de boerderij. Tot 1 mei 2017 hebben er altijd melkvee-koeien in de stallen gestaan maar nu is het een rundvee-opfokbedrijf met kaasmakerij en een educatietak. In 2009 zijn wij gekozen tot Agrarisch ondernemer van het jaar. Daarnaast zijn we nog actief in verschillende verenigingen en besturen.

Als hobby pakken we graag de fiets. Wij houden ook van actieve vakanties. Op 9 oktober 2013 zijn we Hofleverancier geworden. We hebben het predicaat: “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” ontvangen uit handen van toenmalig Commissaris van de koning van Zuid Holland Dhr. Jan Franssen.

Tot ziens op de boerderij!