Kaasboerderij Ter Nisse

Zuidweg 8
4443 AB Nisse
T: +31 (0)113 649 797
E: info@kbternisse.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
Assortiment30+ kaas, Aardappelen, Appelsap, Babbelaars, Banket, Bier (alcoholisch), Bieslookkaas, Boerderij-ijs, Boerenvla, Bonbons, Chocolade, Chutney, Delicatessen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fenegriek, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gerookte boerenworst, Geschenkpakketten, Graanproducten, Groente, Honing, IJs, Jams, Kaas, Kaaspakketten, Karnemelk, Knoflookkaas, Koek, Komijnenkaas, Kruidenkaas, Kruidnagelkaas, Melk, Mosterd, Noten en chips, Peren, Sauzen en smaakmakers, Smeerkaas, Snoep, Stoofperen, Streekproducten, Uien, Vla, Vlees, Vleeswaren, Vruchtenyoghurt, Wijn, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 13:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 12:15 uur / 12:45 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 115:00 uur

Het melkveebedrijf van de familie Nieuwenhuijse is gelegen aan de rand van Nisse en gevestigd in een authentieke Zeeuwse boerderij.

Zij melken ongeveer 40 koeien en hebben daarnaast ook zo’n 40 stuks jongvee.

De oppervlakte van ons bedrijf is ongeveer 40 ha. Een gedeelte van deze grond hebben zij in gebruik van Natuurmonumenten en is gelegen in het heggengebied van Nisse. Gemaaid wordt er pas laat in het seizoen, zodat de vogels rustig kunnen broeden.

Hun eigen weilanden zijn omringd met meidoornhagen en er liggen veedrinkputten in, zodat het mooi aansluit bij het heggengebied.

De kaasboerderij van de familie Nieuwenhuijse is gelegen in het Nationaal landschap Zak van Zuid-Beveland, een gebied met een cultuurhistorische betekenis. Zeer karakteristiek voor dit gebied zijn de polders met hun bloemdijken, kreken, welen, kleine dorpen en solitaire grenslinden.

Wandelend of op de fiets kunt U de “Zak” prima verkennen. Diverse fiets– en wandelroutes zijn uitgezet om dit unieke gebied te beleven en te proeven.