Jelle & Stijn’s eierautomaat

Holyweg 16
3137 KB Vlaardingen
T: +31 (0)6 43 67 77 65
E: stijn.zonneveld@hotmail.com


StaltypeStalletje
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Appels, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Honing, Kaas, Varkensvlees, Vlees, Vleespakketten, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zondag: 06:00 - 22:00 uur

Jelle en Stijn Zonneveld zijn van jongs af aan al met dieren bezig. Wat een paar jaar geleden als een leuke hobby is gestart is nu uit gegroeid tot een heus bedrijf. Zij houden bij hen thuis op verantwoorde en zorgzame wijze hun kippen en varkens.

Voor het hek van de boerderij vindt u er een eieren afhaalpunt. Zij verkopen er kakelverse eieren. Evengoed bezorgen zij standaard in Vlaardingen Holy. Wil je weten of zij ook in jouw gebied bezorgen, stuur hen dan een berichtje.

Varkens hebben niet het eeuwige leven en dus wordt er regelmatig wat geslacht. Je kunt bij hen ook varkensvlees online bestellen. Zij hebben vleespakketten zo geprobeerd samen te stellen dat er voor ieder wat wils bij zit. Mocht je bepaalde stukken vlees los willen bestellen of een eigen pakket samen willen stellen, neem dan contant met ons op via het contactformulier op hun website.

Je kunt bij Jelle en Stijn ook terecht voor honing, aardappelen, aardbeien, kaas, ect.