Jan’s Fruitschuur

Tiendweg 38
3709 JP Zeist
T: +31 (0)30 692 15 56
E: jan@jansfruitschuur.nl


StaltypeOp het erf, Stalletje, Winkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Appels, Appelstroop, Citrusvruchten, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gedroogde vruchten, Geschenkpakketten, Honing, Jams, Kaas, Non-food, Noten en chips, Openhaardhout/kachelhout, Sauzen en smaakmakers, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, September, Oktober, November, December,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Fruitkar:
Maandag t/m zaterdag: Tijden nog onbekend
Fruitschuur:
Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur

Aan de rand van Zeist, op de rivierklei van de Kromme Rijn, groeien de overheerlijke appels en peren van fruitteler Jan van der Grift. Het hele jaar door geeft Jan met passie aandacht aan de fruitbomen, om zo elk najaar de beste en smaakvolste appels en peren te kunnen oogsten.
Iedere zaterdag wordt een deel van de fruitoogst rechtstreeks aan u verkocht in Jan’s fruitschuur aan de Tiendweg 38 in Zeist.
Ook doordeweeks kunt u terecht bij Jan’s fruitschuur! Jan’s fruitkar staat maandag tot en met zaterdag aan de weg op de kruising van de Tiendweg en Bunsinglaan in Zeist. Hier vind je twee- en vijf kilo zakjes appels en peren! Makkelijk mee te nemen tijdens een fietstocht door de prachtige omgeving, of onderweg van werk naar huis.